Anouk Matton hoeft haar media nu ook niet té sociaal

78

“Tinder is de-gou-tant!”

Anouk Matton (23) is een vrouw met een missie. Binnenkort kent u haar niet alleen meer van de Badpakkenspecials, maar tevens van de kundige manier waarop ze platen aaneenrijgt in discotheken. En zolang het één het ander niet uitsluit, is dat helemaal goed voor ons. “Of ik één ben met de natuur? Vraag je me nu of ik graag naakt rondloop?”

Eén met de natuur
“De shoot was nogal bohemien: one with nature. Of ik één ben met de natuur? Vraag je me nu of ik graag naakt rondloop? Zeer zeker. Er is niks leuker dan na een drukke dag alles uit te spelen en zo in de zetel te ploffen.”

Degoutant
“Ik spendeer dan misschien wel uren op de sociale media, maar Tinder vind ik een verschrikkelijke uitvinding. De-gou-tant zelfs. Hoe gefrustreerd moet je zijn om je daarop te wagen? Dat is een zuivere vleeskeuring. Hot or not? Bah.”

Vrouwen kussen
“Ik figureer in de nieuwste clip van Dimitri Vegas & Like Mike. Het is iets in de stijl van The Hangover, op een uit de hand gelopen poolparty. Mijn dagtaak was feesten in een zwembad, een taart op mij laten smeren en een andere vrouw kussen. Dat laatste vond mijn vriend toch wat op het randje. Terwijl ik dacht dat alle mannen dat geweldig sexy vonden.” (lacht)

Lees verder in P-magazine, ook beschikbaar op Android en iPad.
Foto: Daniel Dedave
Interview: Kristof Dalle

Lees ook Meer van deze auteur