Ariel Winter: “Ze zou me zelfs poedelnaakt laten spelen op mijn twaalfde”

4.134

De Amerikaanse actrice loopt geregeld in de kijker met haar pikante outfits. In een openhartig interview geeft ze nu toe dat ze dat te danken heeft aan een persoon…

De negentienjarige Ariel Winter en haar moeder: het zijn niet bepaald de beste vrienden. Dat liet ze geregeld aan haar fans weten. Waarom dat zo was, vertelt ze nu aan The Hollywood Reporter.

“Ze wilde dat ik er altijd uiterst sexy uitzag. Zelfs toen ik nog maar een jong meisje was. Ik moest minirokjes, matrozenpakjes en grote decolletés dragen. Mensen dachten dat ik een jaar of vierentwintig was, maar ik was nog maar twaalf. Ze zou me in die tijd zelfs poedelnaakt laten spelen. Als mijn moeder, toen ik een jaar of twaalf was, een aanbod had gekregen waarvoor ik in mijn blootje had moeten spelen, ze had zeker ja gezegd.”

Ariel Winter had als kind de neiging om wat aan te komen, maar ook daar stak moeder een stokje voor. “Ik mocht niet zelf kiezen wat ik at. Ik mocht eigenlijk maar heel weinig dingen eten. Ik leefde zowat op komkommer en kip.”

School vond moeder niet belangrijk. Ariels acteercarrière moest voor alles gaan. En daar heeft de jongedame nu spijt van. “Ik wil terug naar school. Ik heb carrière gemaakt, ik heb geleerd om voor mezelf te zorgen. Nu wil ik naar school om mezelf intellectueel verder te ontwikkelen. Ik had mijn jeugd graag anders gezien. Maar langs de andere kant wil ik met niemand ruilen. Alles wat er vroeger gebeurd is, heeft me wel gevormd tot wie ik nu ben.”

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur