Belgisch supermodel Rose Bertram showt piepkleine bikini in Tahiti (video)

5.701

Sommige mannen hebben al het geluk van de wereld. Neem nu de Nederlandse profvoetballer Gregory van der Wiel (29). Hij mag elke dag wakker worden naast de Vlaamse Rose Bertram (22).

Niet enkel dat: hij wordt ook nog eens vader van haar eerstgeborene. “‘Het was geen bewuste keuze om een kind te krijgen op mijn drieëntwintigste, maar ik heb wel altijd de droom gekoesterd om zo tegen de vijf-, zesentwintig een kindje te hebben. In onze familie beginnen we er allemaal vrij jong aan. Mijn mama werd zwanger van mij op 17-jarige leeftijd.” , aldus Bertram in een interview in Vogue.

Ook kreeg ze de vraag hoe het moederschap haar modellencarrière gaat beïnvloeden. “Ik vind het belangrijk om stabiliteit te hebben in mijn leven. Modellenwerk is niet bepaald een stabiele job, want je moet veel reizen en noem maar op. Mijn prioriteit ligt nu bij ons als gezin, en hiernaast de beste jobs aannemen. Wat dat betreft zal ik wel kieskeurig zijn met de jobs waar ik mijn imago aan verbind.”

Ondertussen kunnen we nog even genieten van een achter-de-schermen van Bertram door Sports Illustrated,  opgenomen vorige zomer op de idyllische stranden van Tahiti.  Hopelijk niet haar laatste want…Mamma Mia!

 

REACTIES