Bobbejaanland verandert van naam

553

Het legendarische pretpark Bobbejaanland verandert zijn naam binnenkort in YESTERDAYLAND. Niet voor altijd, maar voor één dag.

Op zondag 27 augustus wordt het 55-jarige amusementsoord van wijlen zanger Bobbejaan Schoepen omgetoverd tot een paradijs voor muziekliefhebbers van Golden Oldies & Flashbacks. De grootste artiesten uit de jaren 60, 70 en 80 zakken die dag speciaal af naar Lichtaart om de bezoekers te trakteren op live optredens. Of de attracties dan sluiten? Nope, die blijven gewoon open. Dat betekent dat u vanuit de Typhoon, de Speedy Bob en de Dreamcatcher kunt genieten van de grootste kleppers uit de jaren stillekes.

Er zijn maar liefst zeven verschillende podia. Zo wandelt u van de ene gouwe ouwe-wereld in de andere. Van swinging sixties (o.a. The Troggs – Wild Thing, weet u wel? –, The Fortunes en Boney M) over POP & ROCKING 80s (o.a. Ellen Foley, Johnny Logan en tribute bands van Roxette, Queen en U2) tot het OP VOLLE TOEREN PLEIN, waar o.a. John Terra, Frans Bauer en Sam Gooris de zon laten zakken in de zee.

Ook zin in dit gigantische retrofeest? U kunt uw tickets HIER bestellen. Den Bobbejaan zal het geweten hebben.

Wilt u  op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond YESTERDAYLAND? Like hun facebookpagina dan HIER.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur