Brussel moet het ontgelden tijdens vurig betoog van deze Amerikaanse presentatrice (video)

19

Da’s gene kattepis…of moeten we zeggen Manneken Pis?

Da’s gene kattepis…of moeten we zeggen Manneken Pis?

Eerder dit jaar haalde de controversiële Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump nog zwaar uit naar Brussel. Hij bestempelde de Belgische hoofdstad als ‘hellhole’, of hellegat. Wel, deze dame gaat nog een stapje verder. In haar betoog beschuldigd de Amerikaanse televisiepresentatrice en online video host Tomi Lahren ,Brussel ervan onder het mom van tolerantie en politieke correctheid alles toe te laten. Hierdoor ontstaat er een kweekvijver voor terroristen, door een beleid dat compleet faalt. Mensen krijgen de nationaliteit zonder dat ze verplicht worden de taal spreken, waardoor gemeenten zoals Molenbeek iedereen Arabisch spreekt, en de politie er geen vat op krijgt, aldus deze conservatieve dame. En het rondje ‘België bashen’ gaat zo een tijdje door.

Zelf is miss Lahren ook geen onbesproken figuur. Zo kwam ze deze zomer in opspraak toen ze de Black Lives Matter-beweging vergeleek met de Ku Klux Klan. Ook bestempelde ze Obama’s oorlog tegen terrorisme als een ”half-way, half-baked, tip-toe, be-friendly-to-Jihadis mentality.’. Een selfie met Beyoncé mag ze ook nooit verwachten, want Lahren beschuldigde ook de zangeres ervan dat ze haar politieke agenda door de strot van haar fans zit te duwen.

Hoe het ook moge zijn, haar video beneden is ondertussen al meer dan 10.000 keer gedeeld op haar Facebook. Het toerisme in Brussel heeft al zwaar te lijden na de aanslagen van 22 maart, dus dit kunnen ze wel missen als kiespijn. (GBL)