Deze mannen laten vrouwen het vaakst klaarkomen

7.488

Het ligt niet aan de omvang van uw gereedschap noch wat u daar allemaal mee kunt, zo blijkt.

Er zijn vrouwen die het ene orgasme aan het andere rijgen en er zijn er ook die bijna nooit klaarkomen. Dat kan aan de gemoeds- of lichamelijke toestand van de vrouw in kwestie liggen.

Maar ook het type man speelt daarin een belangrijke rol, zo blijkt uit een onderzoek van de Amerikaanse University at Albany. Wetenschappers legden meer dan duizend heteroseksuele vrouwen, die in een relatie zitten, op de rooster. Ze ondervroegen hen over hun partner, hoe vaak ze een hoogtepunt bereikten en hoe intens dat hoogtepunt was.

De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat, hoe aantrekkelijker vrouwen hun partner vinden, hoe meer tevreden ze zijn over hun seksleven. Waarin die aantrekkingskracht van de man dan precies zit?

Vrouwen die een partner hadden die veel centjes verdient, zelfverzekerd is en ook nog eens brede schouders heeft, die komen het vaakst klaar.

Ook humor bleek trouwens een belangrijk punt. De dames wiens partners een goed gevoel voor humor hadden, namen opvallend vaker zelf het initiatief om van jetje te geven. Wat dan uiteindelijk weer resulteerde in meer orgasmes.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur