Dit valt er allemaal te zien in de sekstape van Mischa Barton

54

Weldra (misschien) op het wereldwijde web te bewonderen, maar wij verklappen u alvast wat u (alweer misschien) te zien krijgt.

Weldra (misschien) op het wereldwijde web te bewonderen, maar wij verklappen u alvast wat u (alweer misschien) te zien krijgt.

De volgende celebrity-sekstape is alweer klaar om gelanceerd te worden en dit keer is actrice Mischa Barton het lijdend voorwerp. Een ex-vriendje van haar smokkelde stiekem een camera mee de slaapkamer in en terwijl Mischa’s advocaat de beelden in handen probeert te krijgen, biedt die ex ze te koop aan voor de ronde prijs van 500.000 dollar.

Dat is een heel bedrag, maar toch zouden er al drie geïnteresseerden zijn. Kevin Blatt, sekstapemakelaar van beroep, heeft de beelden gezien en verklapte alvast de pittigste details.

Stel u voor. Een vrij basic, kleine slaapkamer. In het midden een bed met een met leder overtrokken hoofdeinde. Aan de muren hangen spiegels. Aan weerszijden van het bed bevinden zich nachtkastjes. Op het ene staan twee kopjes koffie, op het andere een lege fles Gatorade. Mischa draagt enkel een grijze sweater, terwijl ze op dat bed van jetje geeft met een man die niet meer dan een zwarte T-shirt om het lijf heeft. In verschillende standjes nog wel! (SL)

Lees ook Meer van deze auteur