Een koffietafel met meer dan honderd Retro Arcade Games in verborgen (foto’s)

1.309

Elke dertiger en veertiger kan het beamen: niets was zo leuk om in de lunaparken op de kermis uw voorraad aan Belgische franken te verkwanselen aan talloze arcadespelletjes.

Herbeleef dit gevoel nu in uw eigen huiskamer minus de muntstukken. Het Britse meubelontwerpbedrijf Surface Tension heeft de Nucleus Arcade Coffee Table ontworpen. Vanuit een verborgen lade in de salontafel komt er een ingebouwde antieke spelcomputer piepen.

De tafel heeft een volledig bedieningspaneel waar de iconische joysticks aan zijn bevestigd. Mortal KombatSpace Invaders en Pong  zijn slechts enkele van de meer dan honderd vooraf geïnstalleerde spelletjes die de nostalgische gevoelens doen oproepen.

Maar ook uw kinderen hebben iets aan dit hebbeding, want de tafel is voorzien van een on-board Windows besturingssysteem met wifi waarmee ze muziek of Netflix kunnen streamen. 

Uitgerust met twee 30 watt speakers, 130 mm woofer, ultra wijd 32″ LCD-scherm en ingebouwde HDMI-aansluiting spreken we hier over het perfecte kerstcadeau. Tenminste, als u bereid bent 3.673 euro op te hoesten.

1

Picture 1 of 4

REACTIES