Hackers gooien volgende aflevering ‘Game of Thrones’ online

1.476

Het lijkt erop dat hackers de volgende aflevering van ‘Game of Thrones’ online hebben gezet. De anonieme hackers lieten ook al weten dat er “binnenkort” nog meer volgt.

Entertainment Weekly wist ons eerder al te vertellen dat anonieme hackers het netwerk van HBO zijn binnengedrongen. Ze zouden zo content van Game of Thrones buitgemaakt hebben. De hackers lieten weten dat ze 1,5 terabyte aan gegevens in hun bezit hebben. Niet veel later kon u op het internet het scenario en een korte omschrijving van The Spoils of War vinden.

Op de Reddit-pagina ‘FreeFolk‘ vindt u een link om de volgende aflevering te downloaden. Intussen duikt de aflevering ook op verschillende andere sites op. De hackers zijn van plan om komende zondag nog meer content online te zwieren.

Bij HBO reageren ze redelijk rustig op alle commotie. Zo melden ze dat de aflevering die gelekt is niet afkomstig is van de hack. Het watermerk op de video maakt duidelijk dat de aflevering afkomstig is van Star India, een internationale partner van HBO.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur