Het ideale gadget voor uw langeafstandsrelatie: de kissenger

25

Vantegenwoordig worden er voor zo veel uiteenlopende zaken gadgets gemaakt dat je in de brij de toppers niet direct terugvindt, maar af en toe komt er toch eentje bovendrijven, zoals nu: de kissenger.

Onderzoekers van de stadsuniversiteit van Londen ontwikkelden de kissenger voor mensen die intimiteit missen omdat hun partner ver weg woont of vaak in het buitenland vertoeft. De kissenger simuleert een echte kus met behulp van een aantal druksensoren. De kus die het gadget registreert, wordt dan uitgevoerd op het apparaat van je geliefde, met exact de geregistreerde druk en oppervlakte. Helaas enkel dus voor zoentjes op de wang en de mond, tongsimulatie is nog niet mogelijk.

Het simulatievlak is gemaakt van siliconen, en is niet verwarmd of dergelijke, dus wij stellen het ons voor als een nog niet geïmplanteerde borstvergroting kussen – wat we trouwens niet op dagelijkse basis doen. Het ding is in ieder geval nog niet op de markt, verder dan een prototype dat werkt met een iPhone 6 is men nog niet geraakt. We houden u op de hoogte als er interessante(re) vorderingen gemaakt worden! (BP)

Lees ook Meer van deze auteur