Het mafste hotel ter wereld ligt/drijft in Japan (video)

99

‘s Nachts drijf je in een slaapbal het park rond. Top tot die ene dino komt natuurlijk.

‘s Nachts drijf je in een slaapbal het park rond. Top tot die ene dino komt natuurlijk.

Het Japanse themapark Ten Bosch – jawel, de Hollanders zitten er weer tussen – ligt in Sasebo en wordt algemeen aanzien als het mafste ter wereld. Bijna 80% van de bediening en service op het park wordt voorzien en uitgebaat door robots en computers. Het meest recente pronkstuk van het themapark: deze slaapballen.

Voor een prijsje tussen de € 300 en 400 per nacht kan je met 4 slaapies in een drijvende cocon het park ronddobberen ‘s nachts. Bevordert de nachtrust én maakt dat je al slapend naar je favoriete attractie kan driften, waar je ‘s anderdaags wil opklimmen. De eerste beelden in gedachte raden we je toch – of net niet – aan om een nachtponnetje te dragen ‘s nachts. Tenzij je je parkgenoten op een extra full moon wil trakteren uiteraard.

Graag waarschuwen we wel nog even dat gans het park, over 39.000 m², het thema Nederland draagt. Of dat een extra is voor ons Vlamingen om in een gesloten cocon rond te dobberen, is nog maar zeer de vraag. En de tweede vraag blijft ook: wat als die ene dino wél komt? (GeR)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur