Into the Badlands laat weer indrukwekkende vechtkunsten zien (video)

16

Martial arts-liefhebbers weten het al, Into the Badlands is echt wel straffe kost. Tijd dus om de serie te leren kennen.

Into The Badlands is een mix van Amerikaanse westerns, Chinese volksverhalen en straffe kung-fu. De makers gaan er prat op dat ze heel weinig special effects gebruiken.

In seizoen 2 van Into the Badlands zijn Sunny en M.K. ver van elkaar gescheiden en allebei op onwaarschijnlijke plaatsen opgesloten. Terwijl M.K. moeite heeft om zijn krachten onder controle te houden, is Sunny vastbesloten om te blijven vechten tot hij terug naar de Badlands kan om zijn familie te vinden. Clipper en Colt worden tijdens hun tocht bijgestaan door mysterieuze nieuwe bondgenoten die wel eens allesbehalve zuivere motivaties heeft.

Intussen blijft The Widow macht consolideren tegen de andere Baronnen. Er worden allianties gevormd, vriendschappen verraden, en tegen het einde van het seizoen zal het leven van Sunny en M.K. voor altijd veranderd zijn, met verschrikkelijke gevolgen.

Hoofdrolspelers in de serie zijn Wu (Tai Chi Zero) als Sunny, Marton Csokas (The Lord of the Rings: The Return of the King) als Quinn, Aramis Knight (The Dark Knight Rises) als M.K.

Vanaf maandag 20 maart start het tweede seizoen en zaterdag 18 maart is er een marathon uitzending van seizoen 1. Hieronder kan je ook al een korte samenvatting van het eerste seizoen vinden. Zo bent u er helemaal klaar voor. Je kan terecht bij AMC voor Into the Badlands. AMC kan worden bekeken (enkel met Nederlandstalige ondertitels) via Telenet, Proximus TV en SFR. (YP)


Lees ook Meer van deze auteur