Maar liefst vier spin-offs Game of Thrones op komst!

1.565

Game of Thrones-fans zullen na het  achtste seizoen dan toch geen afscheid moeten nemen van de bloederigste serie ooit. Betaalzender HBO laat weten dat de fantasy-serie waarschijnlijk meerdere spin-off-series zal krijgen.

In totaal werken vier verschillende schrijvers aan de scripts. De spin-offs zullen waarschijnlijk verschillende tijdsperiodes van het universum verkennen. Twee schrijvers werken samen met George R. R. Martin. Het is wel niet duidelijk of alle vier de schrijvers aan een spin-off werken. Volgens sommigen bestaat de kans wel dat één van de nieuwe reeksen een rechtstreeks vervolg is op het laatste seizoen.

De schrijvers die deze zware taak op zich genomen hebben, zijn Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island), Brian Helgeland (Mystic River, Legend, A Knight’s Tale), Carly Wray (Mad Men, The Leftovers) en Jane Goldman (X-Men, Days of Future Past, Kingsman: The Golden Circle, Kick-Ass).

HBO liet verstaan dat de schrijvers alle tijd krijgen die ze nodig hebben. Het is wel al duidelijk dat we een vervolg op de populaire serie ten vroegste in 2019 mogen verwachten.

De liefhebbers van Game of Thrones houden al een tijdje 16 juli vrij. Dan begint seizoen nummer zeven.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur