Ministerie van Volksgezondheid moeit zich met ziekenhuis-spoken(video)

146

In het provinciaal ziekenhuis van Rosario, Argentinië, zitten ze met een spook. Allez, twee eigenlijk. Maar ze werden nu bedankt voor ‘bewezen’ diensten.

In het provinciaal ziekenhuis van Rosario, Argentinië, zitten ze met een spook. Allez, twee eigenlijk. Maar ze werden nu bedankt voor ‘bewezen’ diensten.

Het was het Argentijns ministerie voor Volksgezondheid dat bevestigde dat de twee spoken uit het Rosario-ziekenhuis stante pede waren verwijderd. En als zelfs het ministerie zich moeit met een spokenkwestie, kunnen we niet anders dan eventjes meegluren.

Alles kwam in een stroomversnelling nadat bijgevoegde video opdook en menig ziekenhuis-medewerker de kriebels op het lijf bezorgde. Op de beelden is overduidelijk te zien hoe een trolley op een binnenkoer van het ziekenhuis zich plots verplaatst. Uit zichzelf. Meermaals zelfs.

Omdat de beelden werden opgenomen op een binnenkoer werd er snel van uitgegaan dat het de wind was die de trolley in beweging zette. Verdere bestudering van de video bewijst echter dat de bomen, blaadjes en planten op de open binnenkoer helemaal niet bewegen.

De scherpe beelden van de bewakingscamera blijken ook niet gemonteerd te zijn en geven nergens blijk van 1 of ander trucje. Edoch: nu blijkt dat toch twee ziekenhuis-medewerkers met vastgebonden vislijnen de trolley op afstand in beweging trokken. Beide spoken werden door het ziekenhuis gestraft, zonder vrijgave van hun naam, en zouden naar verluidt ontslagen zijn. (GeR)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur