Nieuwe ‘Hunger Games’-achtige game levert hilarische fails op (video)

28

“Oh my God, my penis just went inside my body.”

“Oh my God, my penis just went inside my body.”

Niemand die nog nooit van de film The Hunger Games heeft gehoord. Slim dus om de populaire survival-saga te vertalen naar een game.

Daar is niets nieuws aan, want zowel ARMA II, DayZ als H1Z1 gingen de Battle Royale-toer op, maar ontwikkelaar PLAYERUNKNOWN gaat op alle vlakken nog een stapje verder met BATTLEGROUNDS. Een honderdtal mensen wordt op een verlaten eiland gedropt en moet zien te overleven. Wie uiteindelijk overblijft wint het spel, zo simpel is het.

Maar overal liggen wapens verborgen waarmee je je vijanden zo snel mogelijk moet zien uit te schakelen. Dat levert behoorlijk wat stressvolle momenten op, zo blijkt uit onderstaande video van enkele kerels die het spel uitprobeerden. “Oh my God, my penis just went inside my body”, klinkt het op een bepaald moment. Van de stress dus.

Het spel zit nog in Early Access-fase, dus kom je hier en daar nog wat geestige glitches tegen. Zoals een vrouw die boven de grond zweeft, of een kerel die de lucht in vliegt als hij neergeschoten wordt. Kunnen wij – en onderstaande gamers – wel mee lachen. (KDN)

Lees ook Meer van deze auteur