Disney laat eerste video zien van hun Star Wars-themapark (video)

Bij Disney werken ze hard aan Star Wars Land. Op de website van 'Walt Disney Parks' kan je nu een teaser-video vinden waarin je de bouw van twee levensgrote AT-AT's kan zien.

Goed nieuws, voor Star Wars land moeten we niet naar een 'galaxy far, far away' reizen. Het themapark komt zowel in Disney Land, Californië als in Disney's Hollywood Studios in Florida. Of we in Frankrijk ook een Star Wars Land gaan krijgen, is nog niet bevestigd. De afgelopen tijd kregen we al concept-art te zien maar nu dus ook beelden van de bouwwerken.

Wat weten we al?

Het sci-fi park zal ongeveer 60.000 vierkante meter groot worden. Dat is best wel wat en het wordt daarmee het grootste themapark van Disney. Volgens sommige bronnen zou het park zich zogezegd op een nieuwe planeet bevinden. Disney wil zo nieuwe karakters en plaatsen introduceren. Al vermoeden we dat er ook wel bekende Star Wars-karakters, ruimteschepen en robots zullen opduiken in het park. Er zal ook plaats zijn voor verschillende attracties, een bar vol aliens en natuurlijk heel veel toeristenwinkeltjes.

Maar er zijn ook nog enkele stevigere attracties voorzien. Even met de Millennium Falcon vliegen om dan plots in een vuurgevecht met the First Order en the Resistance te belanden. Moet kunnen! Men gaat een Star Tours ontwikkelen die gebaseerd is op Star Wars: The Last Jedi, het volgende filmavontuur dat we dit jaar nog in de bioscoop mogen verwachten.

Als de werken vlot verlopen, zal Star Wars Land in 2019 openen. The force is strong in this one! (YP)

Facebook comments

Gerelateerd Nieuws

Laatste Nieuws