‘Oh Oh’ Genevieve: “Simpele vrouwen zijn er al genoeg”

200

Dat Genevieve Fox het gezegd heeft!

Dat Genevieve Fox het gezegd heeft!

“Oh oh daar gaan we weer”, moet een heel deel van de Nederlandse bevolking gedacht hebben toen het zoveelste vervolg op de succesreeks Oh Oh Cherso vorige maand op de buis kwam. Een ander deel maakte een vreugdedansje, smeet zichzelf de sofa in en nam de popcorn er alvast bij.

Deze keer werden acht Hagenezen in het zonnige Mallorca gedropt. Vier heren, vier dames. Het meest uit het oog springende exemplaar van die laatste groep is Genevieve Fox. Mastodonten van borsten, volgespoten gezicht en eindeloos lange blonde extensions. Genoeg om heteroseksueel mannelijk Nederland op zijn minst te laten omkijken.

Vraagt een mens zich af wat dergelijke verbouwingen kosten. Wel, behoorlijk wat.

“Een leuke auto. (lacht) Een borstvergroting kost toch meestal rond de 4000 euro. En ik heb het twee keer laten doen, dus reken maar uit.”

“Mijn ouders wezen me er voortdurend op dat het belangrijk is om er verzorgd uit te zien. Simpele vrouwen zijn er al genoeg. Ik vind het leuk om er toch net iets bovenuit te springen. Daar hou ik gewoon van.”

Wat Genevieve Fox nog meer te vertellen heeft, komt u te weten in de nieuwe P, die vanaf vandaag in de winkel ligt. (KDN)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur