Print polaroid foto’s met uw smartphone dankzij dit hoesje (video)

822

De Polaroid camera was een echte klassieker in de jaren tachtig. Drie minuten wachten om een foto op papier te krijgen klinkt in deze tijden een eeuwigheid, maar was toen de ideale manier om pikante foto’s niet te laten drukken bij de fotostudio.

Sinds er een digitale camera op zowat elk gsm-toestel zit worden foto’s eerder bewaard op een opslagmedium dan afgedrukt. Een jammerlijke zaak volgens het bedrijf Prynt. Ze kwamen op de proppen met een handige oplossing.

Met de telefoonhoes van Prynt kunt u foto’s maken met de smartphone en ze meteen afdrukken. De telefoonhoes werkt met een bijbehorende app waarmee u ook filters, frames of tekst kan toevoegen. De foto’s worden gedrukt op Zink Sticker Papier door middel van verhitting, waardoor de printer geen gebruik hoeft te maken van inkt.

De Prynt Case is te gebruiken met een iPhone 5c, iPhone 5(s), iPhone 6(s) en Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy S4. Het hebbedingetje kost 149 euro en is beschikbaar in het wit en zwart.  Prijzig misschien, maar u kan wel uw lief elke ochtend verrassen met een leuke foto tegen de koelkast.

 

 

REACTIES