Shoot: Femke Herygers

110

“Mijn zwoele lippen heb ik van mijn pa”

Zich alle dagen sexy optutten, het hoeft zo niet voor Femke Herygers (23). Maar o wee als ‘Fem Fatale’ het wel doet. Bijvoorbeeld aan de rand van het zwembad van een Tunesische dar, verstopt tussen de soeks. “Doordat ik me in Tunesië moest bedekken, voelde ik me eigenlijk net méér een lustobject.”

Gin-tonic is den duvel
“Gin-tonic is den duvel. Meestal ben ik de bob van de groep, maar als ik toch eens drink, dan doe ik dat meteen tegoei. (lacht) En dan verstop ik best mijn gsm, want ik ben nogal een drunk texter. Zatte sms’en, scheve filmpjes,… Het is altijd weer spannend wanneer ik ’s ochtends mijn berichten en Snapchatgeschiedenis controleer.”

Sportieve mannen
“Ik val op sportieve mannen. Ik verwacht van mijn lief dat hij wat sport om in vorm te blijven. Twee keer per week fitnessen lijkt me zowat het minimum. Ah ja, want ik doe dat ook. Hij zou toch ook niet willen dat ik me laat gaan?”

Hopeloze stalker
“Ik had ooit een hopeloze stalker die me telkens met een privénummer opbelde. ‘Hey, het is hier met X.’ Het waren geen hijgtelefoons. Het is te zeggen: uit frustratie en verveling begon ik daar zelf van te hijgen en te zuchten. Wie weet belde die kerel op den duur om die reden.” (lacht)

Lees verder in P-magazine, ook beschikbaar op Android en iPad.
Foto: Daniel Dedave
Tekst: Kristof Dalle

Lees ook Meer van deze auteur