Temptation- verleiders en verleidsters: één bende criminelen?

41

Afgelopen weekend kon u in de kranten lezen hoe verleider Alex uit Temptation Island voor de lol iemand twee ribben brak. Maar… er zijn nog wel meer kampvuurverleiders en –verleidsters die er tussendoor criminele praktijken op nahouden…

Afgelopen weekend kon u in de kranten lezen hoe verleider Alex uit Temptation Island voor de lol iemand twee ribben brak. Maar… er zijn nog wel meer kampvuurverleiders en –verleidsters die er tussendoor criminele praktijken op nahouden…

De verleiders uit Temptation Island van dit seizoen hebben niet bepaald het postuur van een tandenstoker, maar de überkleerkast onder hen is toch wel Alex. Samen met verleidster Danyla was hij vorige week op stap in Roeselare, toen hij omstreeks halfdrie ‘s nachts een hongertje kreeg. Een vriendelijke man uit Moorslede wilde hen wel naar één van de pitazaken in de stad rijden. Die bleken echter allemaal gesloten en hongerige Alex kreeg het daarvan zo op zijn heupen, dat hij de Moorsledenaar trakteerde op een pak slaag.

Video: Alex legt uit waar-ie een slappe pik van krijgt.

De programmamaker claimt dat de dames en heren verleiders alleszins bij de aanvang van de opnames een blanco strafblad moeten hebben. Iets dat voor de presentatoren blijkbaar niet geldt. Rick Brandsteder heeft namelijk een voorwaardelijke celstraf staan, omdat hij iemand op zijn smikkel sloeg.

Video: de verleidsters vertellen waarom ze (niet) met Rick naar bed willen.

Ook voormalig verleider Redwan kwam een jaar of zes geleden uitgebreid in het nieuws. Eerst vloog hij drie weken de gevangenis in voor het stalken van zijn ex-lief. Daarna werd hij beschuldigd van diefstal met geweld, wat niet bewezen werd. Nog wat later kreeg hij een werkstraf van 240 uren voor afpersing en enkele inbraakjes. Zijn huzarenstuk? Anderhalf jaar effectieve gevangenisstraf voor het stelen van een vracht elektronische toestellen.

Video: ook in Temptation Island speelt Redwan vuil spel.

Barbara Gandolfi, die verleidster was in het inmiddels lang vervlogen 2003, heeft al meer tijd doorgebracht in gerechtsgebouwen dan in haar seksclub. Je kan het zo gek niet bedenken of ze heeft het al wel eens gedaan. Op een gehandicaptenplaats parkeren, valsheid in geschrifte, frauduleuze faillissementen, illegaal wapenbezit, personeel in het zwart laten werken, noem maar op. Dit jaar nog kreeg ze negen maanden celstraf en een geldboete. Wat ze had mispeuterd? Jean Paul Belmondo – een Franse acteur – op onfrisse wijze 200.000 euro lichter gemaakt. (SL)

Video: Barbara Gandolfi als lingeriemodel

Lees ook Meer van deze auteur