Verbod op bikini barrista’s wenkt (video)

16

Een schepen van de stad vindt het niet kunnen dat sommige barrista’s “enkel drie stickers als uniform dragen”. Wanker!

Een schepen van de stad vindt het niet kunnen dat sommige barrista’s “enkel drie stickers als uniform dragen”. Wanker!

Mike Fagan, gemeenteraadslid – city councillor – in Washington heeft het gehad met de Bikini Beans Espresso keten. Waarom? Omdat de koffieschenkende keten er naar zijn normen bijzonder rare uniformsvoorschriften op nahoudt. Fagan heeft een rondje gedaan van verschillende shops van de keten en kwam tot de conclusie dat de vrouwelijke barrista’s meestal niet veel meer om het lijf hadden dan een simpele bikini of “drie stickers”. “En u mag zelf raden waar die stickers hingen.” Euh, valt er iets te winnen?

Soit: puriteins Amerika is dus van plan alles in het werk te stellen om de bikini barrista’s uit het stadsbeeld te bannen. In afwachting van een verordening laat Bikini Beans Espresso-baas Adam Lovejoy het alvast niet aan zijn hart komen. “Mijn personeel draagt niks meer of minder dan wat je doorsnee op een strand ziet, tijdens de zomer. En voor een goed begrip: ons personeel draagt dat zonder seksuele bijbedoelingen, he.”

Niet dus, volgens Fagan. “Koffie serveren zou enkel over koffie moeten gaan, niet over wie het serveert.” Droogstoppel², ja. Haalt uw koffie dan ergens anders. (GeR)

Lees ook Meer van deze auteur