Verscheur een foto van je ex op Valentijnsdag en deze dames geven je iets lekkers! (foto)

132

Ook een manier om liefdesverdriet te verwerken.

Ook een manier om liefdesverdriet te verwerken.

Valentijnsdag is voor de meeste singles weer een brute manier om erop gewezen te worden dat je niemand in je leven hebt om deze dag mee te vieren. En neen, je rechterhand telt niet mee. Sommige kiezen bewust voor het vrijgezellenleventje en er zijn verdomd gelukkig mee, andere hebben dan weer geen keus omdat hun lief net is gaan lopen met iemand anders. Tja, wat doe je in dat geval? In een hoekje zielig zitten te snotteren met Marco Borsato op de achtergrond….of je kan publiekelijk wat foto’s van je ex verscheuren/verbranden en er nog beloond voor worden ook!

Dat is het concept van “Shred ‘Em and Forget ‘Em” bedacht door de beruchte Amerikaanse restaurantketen ‘Hooters’ . Verscheur een foto van je ex op 14 februari in één van hun restaurants en nadien krijg je gratis 10 lekkere kippenvleugeltjes met een pittige barbecuesaus geserveerd door één van de vele rondborstige opdiensters.

Maar er bestaan nog betere manieren om Valentijnsdag door te brengen, namelijk een leuke date met één van onze single lezeressen, die haast nog lekkerder zijn dan kippenvleugeltjes. (GBL)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur