Vette trailer voor ‘Spider-Man: Homecoming’! (video)

132

Op CinemaCon in Las Vegas verscheen zopas de langverwachte trailer van Spider-Man: Homecoming. Peter Parker laat zien waarom Spider-Man altijd weer dolle pret is op het witte doek.

Toegegeven, de vorige Spider-Manfilms met Andrew Garfield waren niet de beste in de reeks. Marvel en Sony willen daar nu verandering in brengen met Tom Holland als de nieuwe Spider-Man.

Naast Spider-Man zullen ook Iron Man en Vulture (Michael Keaton) van de partij zijn. In Captain America: Civil War konden we al kennismaken met de nieuwe Spider-Man, maar nu is hij dus terug voor zijn eigen avontuur. Dit is dan ook de zestiende film in het Marvel Cinematic Universe en de vierde film in Phase III. Het nieuwe pak is ontwikkeld door Tony Stark en zit vol gadgets en leuke upgrades.

In dit spinnen-avontuur gaan we onder andere Jon Favreau (Happy Hogan), Bokeem Woodbine (Shocker), Marisa Tomei (Aunt May), Logan Marshall-Green (Phineas Mason / Tinkerer), Tony Revolori (Flash Thompson) en Zendaya (Michelle) zien opduiken. Vanaf 19 juli 2017 kan u in uw cinema terecht voor Spinnenman! (YP)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur