Vinden vrouwen uw tatoeages en piercings wel aantrekkelijk?

2.102

Tatoeages laat u natuurlijk plaatsen omdat u ze zelf mooi vindt. Maar wat vindt het andere geslacht van de inkttekeningen? Een enquête bij 2.600 vrouwen moet duidelijkheid brengen.

Heeft u helemaal geen lichaamsversiering zoals tatoeages of piercings? Dan zal 76 procent van de vrouwen dat positief vinden. De dames denken dat u een trendy, vriendelijke en nuchtere jongen bent.

Heeft u toch tatoeages laten uittekenen, dan speelt vooral de plaats een rol. Zo’n 52 procent van de vrouwen vindt een tatoeage die een groot deel van – of zelfs alles van – de arm bedekt best wel mooi. 

Daartegenover staat wel dat 23 procent van de bevraagde dames het maar niks vindt. Een getatoeëerde arm is weliswaar stoer, maar ook intimiderend.

Mocht het u nog verbazen: de meeste dames zijn geen fan van tatoeages op het gezicht. Meer dan de helft van de ondervraagde bende reageerde negatief.

Tot slot blijkt dat de vrouwen uit het onderzoek mannen met piercings eerder ‘aandachtstrekkers’ vinden. De aantrekkingskracht ervan is ver te zoeken.

De enquête geeft natuurlijk een doorsnee-mening weer. Een onderzoek in specifieke subculturen zal een heel ander beeld geven. Dus laat die tatoeages (en piercings) nog maar even waar ze zijn.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur