Vrouwen denken dat u deze zes dingen opwindend vindt in bed

23

Hebben ze gelijk of niet?

Seks- en relatiespecialiste Pam Spurr meent te weten wat wij, mannen, zoal leuk vinden tussen de lakens. Dat advies deelt ze graag met haar vrouwelijke fans, opdat die er rekening mee kunnen houden in de slaapkamer. Alleen: zo nu en dan leest ook de redactie van P-magazine de raad van tante Pam.

Dat de man graag oraal verwend wordt, is het vermelden niet waard, aldus Pam. “Wie wordt dat niet?” Ze weigert ook elke anale wens op te lijsten. “Mannen zien dat voortdurend in pornofilms en dan lijkt het alsof de vrouw dat leuk vindt. Het is dus maar wat logisch dat ze dat in het echte leven ook willen uitproberen.”

Nee, Pam Spurr heeft het over kleine wensjes die u niet zou durven vragen omdat ze belachelijk klinken. Is dat zo? Leest u gerust even mee en kijk of u akkoord gaat.

1. U wil haar het initiatief zien nemen
U zou het moe zijn om zelf de motor in gang te moeten trekken. Het wordt dringend tijd dat zij ook eens toont dat ze zin heeft. Zo lijkt het niet langer alsof u haar voortdurend onder druk zet om te vrijen. Pam raadt de dames aan om de man totaal onverwacht tegen het canvas te gooien en te brullen dat ze hem “keihard zullen pakken”.

2. U wil complimentjes krijgen
Klinkt nogal vrouwelijk, toegegeven. Maar Pam is er dus van overtuigd dat u tijdens het liefdesspel graag lieve woordjes hoort. Dat kunnen simpele zinnetjes zijn als “ik hou van jou”, maar het mag ook gerust wat uitdagender en, nou ja, onbeleefder. Ze krijgt tenslotte wel “klootzak” gezegd als u te laat thuiskomt. Waarom dan niet in de slaapkamer?

3. U vindt dat ze moet stoppen met krijsen
Want ook stilte kan een keer leuk zijn. U bent zelf niet de meest luidruchtige soort in bed, weet Pam goed. Zeker niet als u op weg bent naar de climax, want dat vraagt concentratie. U vindt het bijgevolg ook niet leuk dat de andere kant maar zit te briesen van “nog!”, “ja!” en “meer!” Liggen en zwijgen dus.

4. U wil een naam voor uw mannelijkheid
Zegt voldoende, niet? U vindt het niet verkeerd dat ze dat ding daar beneden een naam geeft. En ze mag daar creatief in zijn ook. Enkele suggesties: Genotsknots, Big Daddy, Meneer, Lange Jan (voor als u Jan heet) en Karel De Grote (voor als u Karel heet). Op het internet vonden we zelfs Alfred Jodocus Kwak terug. Hij komt een druppel later?

5. U wil het niet horen als u ‘m niet recht krijgt
Kan al eens gebeuren, natuurlijk. De drank, de stress, alweer de drank. Of gewoon even erop uitgekeken? Net dan wil u niet met dat haperend gedoe geconfronteerd worden. Want dan blijft dat helemaal in het kopje zitten. Mevrouw kan er beter een week later eens over praten. Dat is psychologisch veel gezonder. Voor zowel uw bovenkamer als uw, euh, onderkamer.

6. U heeft graag een vinger in de aars
Dat leest u goed. Kuch, kuch. Pam weet heel zeker dat we op tijd en stond zelf ook anaal plezier willen, zowel tijdens het voorspel als tijdens de grote manoeuvres. De seksconsulente verzekert dat die wens helemaal geen homoseksueel trekje is én best normaal. Ze moedigt de vrouw dan ook aan om aan die behoeftes te voldoen. Met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk zo’n vinger in de kont zou zelfs leiden tot geweldige orgasmes. (GVR)

Ps: de redactie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in de slaapkamer dit weekend.

Lees ook Meer van deze auteur