Wordt Benedict Cumberbatch de volgende Bond na Daniel Craig?

652

Daniel Craig speelt nog zeker een keer de rol van 007. Volgens de geruchten zou Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes, Doctor Strange) het daarna overnemen.

Omdat het een tijdje onduidelijk was of de intussen 49-jarige Daniel Craig voor een vijfde James Bond-avontuur zou tekenen, begon de geruchtenmolen naarstig te draaien.

Tom Hardy, Tom Hiddleston en Idris Elba zouden de grote kanshebbers geweest zijn om Craig op te volgen. Maar niemand zag ‘Cumberbond’ als een mogelijkheid.

De vraag is of de 41-jarige Cumberbatch nog enkele jaren wil wachten voor hij de iconische geheimagent kan vertolken. De acteur zelf wil momenteel niet op de geruchten ingaan. ”No comment”, is zijn standaardantwoord.

De laatste James Bond met Daniel Craig zou eind 2019 in de cinemazalen moeten draaien. Volgens het vakblad Deadline  zijn Yann Demange (’71), Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) en David Mackenzie (Hell or High Water) de drie belangrijkste kandidaten om de regie op zich te nemen. Geen Christopher Nolan dus.

Voor de 007- fans zijn het spannende tijden!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur