Zo ziet de cast uit ‘The Nanny’ er vandaag uit (foto’s)

21.495

Wie in de jaren  negentig tijdens het tv-kijken regelmatig werd geconfronteerd met barstende migraine…dikke kans dat de enerverende stem van Fran Drescher daar iets mee te maken had.

Niettemin was de Amerikaanse comedyserie The Nanny immens populair. Hoewel de  serie al achttien jaar is afgelopen, staan hun personages vandaag nog steeds overeind. Voor kinderen uit de nineties zijn ze uitgegroeid tot heuse iconen.

Fran, de excentrieke kinderjuf van het rijke gezin van Maxwell Sheffield was niet op haar mondje gevallen en dat kon al eens botsen met de opvoeding van het gezin Sheffield. Het hoogtepunt was het huwelijk tussen Fran en Maxwell in het zesde en laatste seizoen. Als klap op de vuurpijl werden zelfs aartsvijanden butler Niles en Maxwells zakenpartner C.C Babcock een koppel.

De ondertussen 57-jarige Fran Drescher zet zich tegenwoordig vooral in voor de gezondheid van vrouwen en speelt zo nu en dan in een musical. Ook leent ze haar legendarische stem bij gelegenheid eens uit aan een animatie zoals The Simpsons of Hotel Transylvanië.

Charles Schaugnessy (Mr. Sheffield) is inmiddels 60 jaar oud en acteert nog steeds, maar eerder kleine gastrollen als in  Law and Order: SVU.

De eigenwijze butler werd gespeeld door Daniel Davis en zijn laatste filmrol in The Prestige dateert van 2006.  Hij geniet nu van een welverdiend pensioen.

Lauren Lane vervulde de rol van C.C Babcock en geeft nu les op een universiteit als dramadocente.

Nicholle Tom, de oudste dochter uit het gezin Sheffield kreeg na het stopzetten van de serie enkele rollen aangeboden in tv-series en verleende haar stem aan de animatiefilms Supergirl.

Benjamin Salisbury, nu 35 jaar oud , verscheen in de reünie van The Nanny en had een rol in een aflevering van Numb3rs in 2005. Verder mocht hij enkel nog aantreden in een reclamefilmpje voor Domino’s Pizza, maar houdt zich vooral bezig met televisiejournalistiek.

Jongste dochter Grace Sheffield,  gespeeld door Madeline Zilma, groeide op tot een prachtige negenentwintigjarige jongedame en speelde in bekende films en series als A Cinderella Story, Gilmore Girls, Grey’s Anatomy en Heroes.

De onvergetelijke Silvia Fine en bemoeizuchtige moeder van Fran werd vertolkt door Renee Taylor. Ze is het acteren nog niet verleerd. Haar nieuwste film How to be a Latin Lover ging eerder dit jaar nog in première.

Actrice Ann Morgan Guilbert, die wereldberoemd werd als Grandma Yetta in de komische reeks , overleed op 87-jarige leeftijd in Los Angeles aan de gevolgen van kanker.

1

Picture 1 of 8

 

 

 

 

REACTIES