4K-beamer moet maar 5 cm van de muur staan

897

LG introduceert haar tweede generatie CineBeam beamer en dat is echt wel goed nieuws voor de game- en filmliefhebbers . Deze 4K UHD laser projector zal pas op CES 2019 tentoongesteld worden.

De nieuwe 4K-beamer van LG heeft zeer weinig ruimte nodig en is dus zeer handig in elke ruimte. Volgens LG moet de CineBeam HU85L maar 5 centimeter van de muur te staan voor een beeld van 90 inch. Bij 18 centimeter van de muur geeft de beamer een scherm van 120 inch: dat is ruim 3 meter.

Vorig jaar presenteerde LG al eens een eerst een 4K-beamer, maar die leek toen nog op een zwarte toren en moest nog veel verder van de muur staan. De nieuwe projector met de ‘ultra short throw’-technologie kreeg een strak design gekregen en ziet er uit als een Sonos-luidspreker.

Ook zal het mogelijk zijn om te gamen via je smartphone. De projector zal dan de beelden extra groot op de muur projecteren. De prijs van dit hebbeding is nog niet bekend. Om je een idee te geven, de 4K-beamer van vorig jaar kostte zo’n 2.700 euro.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur