51-jarige, grofgebekte tv-chef Gordon Ramsay toont afgetraind lijf aan de wereld (foto)

287

Toen ooit op Twitter de vraag werd gesteld: “Gordon, hoe ziet mijn Schots ontbijt eruit?”, antwoordde de chef “Als een hartaanval op een bord”.

Kortom, de Britse tv-chef Gordon Ramsay neemt niet bepaald een blad voor de mond. Grof, beledigend en recht voor de raap. Dat waren ook de drie hoofdingrediënten voor zijn grote succes. Want tussen al de Jeroen Meusen en Piet Huysentruyten moet je namelijk origineel uit de hoek komen om op te vallen in dit wereldje. En dat deed Ramsay vooral met zijn grote mond.

Maar ook bekende chef-koks worden een dagje ouder en Ramsay zijn voorhoofd telde sowieso al meer rimpels dan België ministers.  Zo voelde hij zich twee jaar geleden geroepen om een bezoekje te brengen aan de plastische chirurg van dienst en een flink laagje plamuur aan te brengen.

Na het bewerken van zijn smoel vond Ramsay dat het ook hoog tijd was om te kokkerellen met zijn fysiek.  Hij moest dan ook fit zijn voor de Ironman Triathlon, een van de zwaarste sportwedstrijden ter wereld. Ramsay deed hieraan mee om geld op te halen voor het Great Ormond Street Hospital in Londen. 

Al dat trainen heeft hem dan ook geen windeieren gelegd.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur