Aldi gaat opblaasbare en betaalbare jacuzzi’s verkopen (foto’s)

2.529

Precies op tijd voor de zomer!

Haal uw zwembroek maar uit de kast en trek een Buval-blikje open, want Aldi brengt een oplossing op de markt voor zij die dromen van een jacuzzi, maar met een beperkt budget zitten.

Het opblaasbad zou op korte termijn op de markt moeten komen, deze maand nog, en gaat zo’n 400 euro kosten. Geen slechte deal, zeker als u bedenkt dat het bad een diameter heeft van 196 centimeter, 71 centimeter diep is en geschikt is voor vier personen. Daarnaast beschikt het bad over 120 luchtstralen en een ingebouwd warmtesysteem.

Klein minpuntje: voorlopig moet u wel even de Eurostar naar Londen nemen, aangezien ze enkel in de Aldi’s van het Verenigde Koninkrijk verkrijgbaar zullen zijn. De landen waar de supermarktketen actief is, zijn onderverdeeld in twee verschillende moederbedrijven: Aldi Nord en Aldi Süd. Het VK valt onder Süd, terwijl België onderdeel is van Nord. Het assortiment verschilt daardoor vaak sterk van elkaar.

Want voor zij die geen zin hebben om even de plas over te steken: de producent van deze opblaasbare jacuzzi Intex levert naast Aldi ook opblaasproducten aan winkels als Bol.com (daar is het bad ook te vinden voor 500 euro), Wehkamp, Blokker, Fonq en vele anderen. Het is dus niet heel ondenkbaar dat het bubbelbad in een van deze winkels voor een zacht prijsje opduikt.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur