Alle sexy cosplayers zijn in de ban van Bowsette (foto’s)

472

Bowser is een slechterik en de aartsvijand van Mario en Luigi in de serie van Super Mario-videospellen. Maar aangezien het al genderneutraliteit is wat de klok slaat vandaag, is er nu ook een soort vrouwelijke versie van dit personage: Bowsette.

De ondeugende verschijning werd omarmd door de fan art community, maar ook door de 18+ sites. Zo zag Pornhub het aantal zoekopdrachten naar Bowsette stijgen van 0 naar 500.000.

Deze hybride tussen Bowser en Peach kende ook op andere volwassenensites een zoekopdracht-stijging van maar liefst 6000%.  Maar ook op Instagram is de hashtag megapopulair. Sexy cosplayers die Bowsette uitten als Peach met zwarte kleding, spikes en twee hoorns: een vreemd effect dat het moeilijk maakt om weg te kijken.

En dat is allemaal onrechtstreeks de schuld van Nintendo zelf. Want tijdens de aankondiging van New Super Mario Bros. U Deluxe, werd Toadette onthuld als een nieuw speelbaar personage. Maar zodra Toadette de nieuwe power-up de Super Crown aanraakt, verandert het  in een Peach-look-alike met de naam Peachette.

Fans waren dus nieuwsgierig over de mogelijkheden die de Super Crown biedt en aldus werd Bowsette geboren. Kan je nog volgen? Indien niet, geen nood: even kijken naar onderstaande foto’s en je power-up zal vanzelf stijgen.

REACTIES