Alle veroveringen van Leonardo DiCaprio hebben één ding gemeen (foto)

874

Leonardo DiCaprio heeft al meer modellen op zijn palmares staan dan Anderlecht doelpunten heeft gescoord in de play-off 1.

Maar de geruchten doen nu de ronde dat de meest beruchte vrijgezel van Hollywood klaar is om eindelijk zich te binden.  Zijn huidige vriendin Camila Morrone heeft hem zover gekregen gekregen.

Sinds zijn iconische rol in Titanic heeft DiCaprio een oogje op aantrekkelijke en bekende actrices, zangeressen en modellen. Bridget Hall, Brittany Daniel, Naomi Campbell, Kristen Zang, Helena Christensen, Bijou Phillips, Bar Refaeli, Blake Lively, Rihanna, Kelly Rohrbach, Nina Agdal: al deze dames zijn al eens gezonken door DiCaprio’s ijsberg. 

Wat hebben ze allemaal gemeen behalve dat ze totaal onbereikbaar zijn voor jou en mij? Wel, Leonardo houdt blijkbaar nogal van groene blaadjes. Dat bewijst onderstaande tijdlijn, opgesteld door een curieuzeneus. Vanaf de leeftijd dat DiCaprio een Hollywoodster werd – 24 – tot zijn 44ste levensjaar nu, heeft hij nog nooit de lakens gedeeld met een juffrouw ouder dan 25 jaar.

Je moet het maar kunnen, want er lopen ook heerlijke GILF’en rond op deze aardkloot.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur