Annelien Coorevits: “Ik hou van mannen met een mankementje”

932

Nu al dé bom van Temptation Island

Goeie gozer, die God. Net voor Hij op de zevende dag op zijn luie krent ging zitten, stuurde hij nog snel een hemelse engel naar de aarde. Stelten van benen, een onberispelijk strak lijf, fonkelende pretoogjes en lange blonde lokken: Annelien Coorevits (28) heeft het allemaal. Voor ze aan de opnames van Temptation Island begint, houdt de wederhelft van Olivier Deschacht nog even halt bij ons. “Ik probeer zo weinig mogelijk nee te zeggen tegen seks. Het is niet omdat je geen goesting hebt, dat je er geen kan krijgen.”

Overspel
“Mocht Olivier morgen opbiechten dat hij me bedrogen heeft, zou ik het eerst proberen uit te praten. Want aan overspel heb je altijd allebei schuld. Dat wil zeggen dat er iets niet goed zit in je relatie.”

Geen neen tegen seks
“Ik probeer zo weinig mogelijk nee te zeggen tegen seks. Het is niet omdat ik in eerste instantie geen zin heb, dat ik er geen kan krijgen. Achteraf heb ik er altijd deugd van. Als je een beetje moeite doet voor elkaar, blijft je seksleven spannend. Ik heb na acht jaar nog steeds niet te klagen.”

Mannen met een mankementje
“De rug vind ik het mooiste lichaamsdeel van een man. Een relatief smalle taille en daarboven enigszins gespierde schouders: zó aantrekkelijk! Als die man dan nog eens groot is, ben ik helemaal verkocht. Hij hoeft zeker niet perfect te zijn, ik hou van mannen met een mankementje, zoals een put in de kin of een grote neus. Zlatan Ibrahimovic vind ik bijvoorbeeld een geweldig knappe man.”

Lees verder in P-magazine, ook beschikbaar op Android en iPad.
Foto: Sigfrid Eggers
Interview: Brecht Herman

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur