Bedrogen echtgenoot neemt wraak op een hilarische manier (foto)

370

Dat noemen we nu eens de vinger op de wond leggen.

Dat noemen we nu eens de vinger op de wond leggen.

Stel dat je plotseling ontdekt dat je lief vrouwtje al jarenlang achter je rug nog schuiner marcheert dan Xavier Waterslaeghers na 10 dagschotels. Wat doe je dan? In een hoekje gaan uithuilen en nadenken waar het allemaal misliep of schuimbekkend lopen naar de duurste advokaat nog sneller dan Usain Bolt?

Alan Markovitz, eigenaar van een stripclub in Detroit, deed geen van beiden, maar bedacht iets veel doeltreffender. Hij kocht het huis vlak naast zijn ex-vrouw en spendeerde daarna 6000 euro aan een 3,5 meter hoog bronzen ‘ornament’ met bijhorende verlichting dat aanspringt bij avondschemering. Daarna liet hij dit kunstwerk plaatsen in zijn veranda gericht naar het huis van zijn ex-vrouw toe. Helaas voor de bedriegster ging niet hier niet om een replica van de Venus van Milo maar om een levensgrote middelvinger. Markovitz gooide zelfs een groot feestje er tegenaan bij de onthulling van dit kunstwerk, tot groot jolijt van de aanwezigen.

Zijn ex-vrouw kon er allesbehalve mee lachen. Ondertussen is de woede van Markovitz bekoeld en heeft hij het beeld verkocht op een veiling en het geld geschonken aan een goed doel. Zijn excentriek gedrag heeft hem ondertussen wel een eigen realityserie opgeleverd namelijk ‘Topless Prophet’, waar een kijkje wordt genomen achter de schermen van stripclubs. (GBL)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur