Bij Mars zoeken ze dringend een chocoladeproever

163

Wil je minderen met suiker vreten, maar lukt dat steeds maar niet? Het is niet jouw schuld: misschien ligt het wel aan je genen.

Want bollebozen van het Monell Chemical Senses Center ontdekten dat je daadwerkelijk geboren kunt zijn als zoetekauw. Sommige mensen hebben meer suiker (of kunstmatige zoetstof) nodig om dezelfde zoete smaak te proeven dan andere mensen. Je genen kunnen verantwoordelijk zijn voor wel 30% verschil.

In dat geval kan je beter van de nood een deugd maken en solliciteren voor de volgende job. In de Mars-fabriek in het Britse plaatsje Slaugh zoeken ze namelijk mensen met ‘goede smaakpapillen’. Voor ongeveer elf euro per uur kan je chocolade oppeuzelen en nadien je professionele mening erover geven. Dit op basis van zoetheid, zoutheid en zuurheid.

Voor zij die de uitdaging niet durven aangaan uit vrees voor dat extra buikvet, geen nood. Je mag tussen de werkuren in gratis fitnessen op het fabrieksterrein. Kwestie van je minder schuldig te voelen.

De vereisten zijn; een goede gezondheid, geen allergieën, sterk gebit en een passie voor product-evaluatie. Je CV opsturen doe je HIER.

Tijd voor jij als zoetebek om eindelijk te laten zien wat je echt in……(hier komt de binnenkopper)….MARS hebt!

REACTIES