Bloedmooie Anniek Van Keulen laat onze maandag fit starten

14.397

Fris en monter de week in met deze heerlijke fitgirl.

Bier, pizza, kebab, frietjes: het was weer een weekendje om u tegen te zeggen. Hoog tijd dus om al dat opgestapelde vet vandaag lekker af te trainen in de fitness. Wie anders dan de erg ravissante Nederlandse fitgirl Anniek Van Keulen om ons daarbij te helpen. Hoewel het levensmotto van de knapperd uit Utrecht “Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen” luidt, dient er niet alleen gefeest te worden en volgt na de ontspanning, jawel, de inspanning.

Deze knappe Nederlandse heeft 25 lentes op de teller en wilde als kind niet liever dan brandweervrouw of politievrouw te paard worden. Wij zijn erg gelukkig dat ze een andere weg gekozen heeft. Hoe ze fit blijft? “Pindakaas heeft het allemaal”, aldus de knappe verschijning.

Om als man een beetje kans te maken mag je best wat ijdel zijn, zolang het mannelijk blijft. We vermoeden ook dat er stel gespierde poten aan het lijf mag hangen die elk potje armworstelen wint. Soit, beter gevormd op een maandag gaan we niet vinden. Geniet ervan.

21

Picture 21 of 21

Credits: Instagram

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur