Bokslegende George Foreman daagt Steven Seagal uit voor een gevecht

3.183

Acteur Steven Seagal liet onlangs weten dat hij Trump gelijk geeft in zijn tirade tegen de NFL-atleten. De vroegere Amerikaanse wereldkampioen bij de zwaargewichten George Foreman denkt daar echter anders over en wil het graag uitvechten met Seagal.

De actie-ster vind het schandalig dat de American football-atleten weigeren om tijdens het volkslied recht te staan en in plaats daarvan knielen. ” Ik heb mijn eigen leven al meerdere keren geriskeerd voor de Amerikaanse vlag. Ik ben het er dan ook totaal niet mee eens. Ik vind het vreselijk” liet hij weten.
Voormalig bokser George Edward Foreman is 68 jaar oud en wil het meningsverschil graag met de 65-jarige Seagal uitvechten. Foreman liet op Twitter weten dat hij Steven Seagal uitdaagt voor een boksgevecht In Las Vegas. Een tegen een. Geen wapens, gewoon met de blote hand.

Seagal heeft nog niet gereageerd, maar kan ook wel zijn mannetje staan in een gevecht. Al op jonge leeftijd begon hij met gevechtssporten en in de jaren zeventig haalde hij verschillende prijzen in de aikido. Het is dus nog niet duidelijk of de acteur het gevecht aangaat.

 

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur