Christina Aguilera bezocht de plastische chirurg alweer en fans zijn niet happy (video)

516

“I am beautiful no matter what they say, words can’t bring me down”

Deze superhit van Christina Aguilera uit 2002 – amaai we worden oud – was een protestsong over het feit dat iedereen mooi is op zijn of haar eigen manier en dat men zich niet moet gedragen zoals de maatschappij dat oplegt. Een boodschap die precies allang vergeten is door haar fans, want miss Aguilera kregen bakken kritiek over haar heen toen ze onlangs te gast was Jimmy Kimmel Live

De 37-jarige zangeres vertelde over het effect van social media en dat ze best wel een nummertje met Britney Spears zou willen maken. Maar waar de kijkers echt mee verveeld zaten was haar uiterlijk. Onder de video luiden reacties als “Het zien van alle idolen uit mijn kindertijd vol met plastische chirurgie of botox maakt me gewoon verdrietig” en “Wat is er met haar gezicht gebeurd?”.

Cosmetisch chirurg Dr. Lyle Back liet recentelijk nog aan Radar Online weten wat het voormalig Disney-sterretje heeft laten doen. Meerdere neuscorrecties, wang fillers, lip fillers en zelfs een kin-implantaat. Ook haar borsten en billen zijn bijgewerkt.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur