Dames met deze haarkleur zijn het actiefst in bed

811

Zou er echt een verband bestaan tussen de specifieke haarkleur van een dame en haar intieme activiteiten? We geven toe dat niet alle onderzoeken op even betrouwbare wetenschappelijke feiten zijn gebaseerd. Maar dit onderzoek van match.com is te leuk om te negeren.

Een onderzoek onder de leden van de datingwebsite Match.com over hun onenightstands bracht een beetje duidelijkheid. Zo leren we dat vrouwen met blonde haren gemiddeld het meest met een vreemde tussen de lakens belanden. Het is niet duidelijk dat dit komt omdat ze goed in de markt liggen of omdat ze zelf actief op zoek gaan naar onenightstands, maar 60 procent van de blondines geeft aan al eens een onenightstand gehad te hebben. Ze worden gevolgd door de roodharigen (58 procent), brunettes (51 procent) en zwartharigen (43 procent).

Het is misschien een beetje een logisch gevolg, maar van de ondervraagde dames bleken de blondines ook gemiddeld de meeste bedpartners gehad te hebben: 10,1 om precies te zijn. Bij de roodharigen zijn dit er 9,4, bij vrouwen met zwarte haren 8,2 en 7,8 bij de dames met bruine lokken.

We moeten nog wel meegeven dat het onderzoek werd gedaan bij vrijgezelle dames. Er wordt niets gezegd over hoeveel seks de dames in een relatie hebben. Dus geen zorgen als je vriendin of vrouw blond is en jullie slechts één keer per twee weken actief zijn in bed. Zolang ze geen profiel heeft op Match.com …

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur