Dankzij deze app belt u nooit meer stomdronken naar uw ex

117

Krijgt u tijdens een avondje zwaar stappen opeens de onweerstaanbare ‘drank’ om de ex te bellen en haar eens goed uit te kafferen? Of erger nog: de alcohol geeft u de moed om eindelijk de zus van uw beste vriend een pikant smsje te sturen?

Berouw komt na de zonde en dat merkt u meestal pas wanneer u ’s ochtends met een zware kater de gemiste gesprekken en boze berichtjes ziet. Gelukkig is er nu de app Drunk Mode, om u van deze miserie te behoeden.

U selecteert tevoren welke nummers u na een bepaald uur niet meer kunt contacteren. Ook kunt u op de app uw adres instellen, zodat u tijdens de meest dronken nachten de weg naar huis weet te waggelen. Iets kwijt? Geen probleem. De app maakt ook een notitie van elke locatie waar u langer dan tien minuten bent geweest.

De app bestaat al een tijdje, maar hij beschikt nu ook over een tweede functie, genaamd Find My Drunk, zodat u nooit meer uw al even dronken vrienden kunt kwijtspelen. Of ze behoeden voor de verschrikkelijkste onenightstand van hun leven.

 

REACTIES