Dankzij dit intelligente condoom wordt u een meester in bed (foto)

249

Bent u een hete brok in bed of valt er nog minder te beleven in uw slaapkamer dan in de Belgische senaat? Wel, nu kunt u het eindelijk zwart op wit bewijzen.

De nieuwe uitvinding i.Con Smart Condom geeft antwoord op deze vragen, want meten is weten. Neen, wees gerust, niet de lengte van uw jongeheer wordt gemeten maar eerder het aantal stoten dat u kunt opbrengen eer de torpedo wordt afgevuurd.

Volgens British Condoms, het bedrijf dat achter het ’slimme condoom’ zit, kan de i.Con alle statistieken meten die mannen nodig hebben om hun seksuele prestaties in kaart te brengen, zoals het aantal calorieën dat u verbruikt tijdens de vrijsessie, snelheid van de stoten, duur van de bedsessie, soorten posities,… Zelfs de temperatuur van uw jongeheer kan de condoom bepalen én – veiligheid boven alles – ook seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia en syfilis worden gedetecteerd.

En zoals het hoort in deze tijden kunt u al deze statistieken delen via social media. Voor 70 euro doet u de investering van uw leven. 

 

REACTIES