De geniaalste aprilgrap dit jaar kwam van niemand minder dan Kanye West (foto)

1.038

Aprilgrappen: we houden er ook van. Maar op gebied van creativiteit, sluwheid en hilariteit gaat dit jaar alle eer naar de echtgenoot van Kim Kardashian.

De rapper, die al eerder in het oog van de storm was gekomen door openlijk steun te bieden aan de huidige Amerikaanse president, hetgeen not done is in de linkse kringen van Hollywood, heeft nu weer de woede van de fans op de hals gehaald. Althans toch de fans met een slecht gevoel voor humor.

Niet alleen heeft hij onlangs zijn artiestennaam gewijzigd in ‘Ye’ naar het meest komende woord in de Bijbel, hetgeen ‘jij’ betekent, maar hij heeft de laatste maanden ook keihard gewerkt aan zijn nieuwe album ‘Yandhi’. Het album staat in het teken van Women’s Empowerment.  Ook noemt hij het project ‘monumentaal’ en denkt hij dat het voor een aardverschuiving in het muzieklandschap gaat zorgen.

West kondigde onlangs aan, dat hij dit album op vijftig USB-sticks verborgen had in evenveel exemplaren van de Adidas YEEZY Boost 700 V2 Geode. Het gevolg? Vele fans die in de aprilgrap slikte en de donker getinte uitvoering van de stevige BOOST 700-sneaker van Kanye West opensneden,  in de hoop dat zij een kopie van Kanye’s negende studioalbum Yandhi als eerste ter wereld konden beluisteren.

Ye deed er nog een schepje bovenop en liet de zogezegde playlist van het nieuwe album lekken op het internet. Wanneer je alle eerste letters van iedere track achter elkaar zet lees je de woorden: APRIL FOOLS.

We begrijpen echt niet waarom miss Kardashian altijd zo een zuur gezicht trekt met zo’n grapjas in huis?

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur