De Jurassic Doritos zijn de grootste Doritos ooit (video)

242

Jurassic World : Fallen Kingdom komt pas volgende week uit in de Verenigde Staten, maar sprokkelde in de rest van de wereld al een mooie 370 miljoen dollar bij elkaar.

Telkens een blockbuster van formaat wordt aangekondigd, proberen bedrijven uiteraard een graantje mee te pikken van dit succes. Al kunnen we moeilijk bij het volgende product spreken over slechts één graantje.  Ter gelegenheid van de dino-film introduceert het bekende tortilla-chipmerk Doritos zijn grootste chips ooit.

Mocht de T-Rex een liefhebber zijn van snacks in de plaats van een lekker stukje vlees, zou hij zijn buikje rond kunnen eten met de Jurassic Doritos. Gecreëerd door het slechte personage Dr. Henry Wu’s (gespeeld door BD Wong) is het een combinatie van de traditionele Doritos en het DNA van dinosauriërs.

Ze worden met Nacho Cheese-smaakstof bestrooid en verpakt in dinosauruseieren die worden verzonden in Jurassic World: Fallen Kingdom-replica-kratten. Mocht u er eentje winnen via de hashtags #JurassicDoritos en #entry weet u alvast wat eten moest uw favoriete WK-match op verlengingen uitdraaien.

REACTIES