De meest idiote trouwjurken ooit (foto’s)

22.444

Fans van het Britse koningshuis zitten op gloeiende kolen: wat voor trouwjurk zal Meghan Markle weldra dragen? Wel, wij geven alvast wat (foute) inspiratie.

Morgen stappen de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle in het huwelijksbootje. Daar is al heel wat over te doen geweest. Markle zou geen goed meiske zijn voor de (nochtans ook niet zo brave) prins, omdat ze al in enkele films pittige scènes speelde. Ze zou zelfs familie zijn van één van de verdachten die mogelijks wijlen Jack The Ripper is, een Britse seriemoordenaar die nooit gevat werd en eigenlijk nog steeds een onbekende is.

Maar ook over haar trouwjurk wordt heel wat gespeculeerd. U kunt op het Britse eiland zelfs zomaar een gokkantoor binnenstappen en inzetten op welk modehuis de jurk volgens u maakt.

Sommigen zijn er zeker van dat de toekomstige prinses koos voor een jurk van het Britse label Ralph & Russo. Anderen menen dan weer dat-ie van Roland Mouret komt: de Franse designer is een persoonlijke kameraad van Markle. Ook Christopher Bailey, Erdem Moralioglu, Alexander McQueen, Elie Saab, J. Mendel, Antonio Berardi, Inbal Dror en Misha Nonoo staan op het lijstje van ‘mogelijke leveranciers’.

Ons zal het Britse ontbijtsaucisse wezen in wat voor jurk Meghan Markle trouwt, zolang ze er zich maar goed in voelt. Wij vonden het gewoon lollig om eens de meest foute trouwjurken ooit te verzamelen.

1

Picture 1 of 30

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur