De meest sexy horrormonsters (videospecial)

1.349

Het is bijna Halloween. Bij een beetje Halloweenavond hoort natuurlijk een goede horrorfilm. Maar horror hoeft niet altijd griezelig te zijn: dat bewijzen deze sexy monsters.

Lauren Hutton in Once Bitten

Hutton speelt een cougar die steeds op zoek is naar onervaren jonge mannen, die ze dan een beetje meer ervaring meegeeft. Ze is namelijk een vampier, en heeft jong bloed nodig om zelf jong en sexy te blijven.

Irena Gallier in Cat People

Gallier speelt een vervloekte vrouw die, telkens ze seks heeft, verandert in een panter.  Ze kan pas weer in een mens transformeren, wanneer ze eerst iemand vermoordt.

Katharine Isabelle in Ginger Snaps

Isabelle speelt tienermeid Ginger Fitzgerald. Net als iedere tienermeid, heeft ook Ginger zo haar problemen en beslommeringen. Maar daarnaast herstelt ze ook van een wonde die een weerwolf haar toebracht, waardoor ze zelf soms ook sadistische neigingen krijgt.

Angie Everhart in Bordello of Blood

Everhart speelt Lillith, een uitbaatster van een bordeel. De lichtekooien die er werken zijn geen gewone dames, maar vampieren. Net als Lillith zelf uiteraard.

Natasha Henstridge in Species

Sil is half mens, half alien. Haar missie is: zo vaak mogelijk voortplanten. Sil is dus continu op zoek naar mannen om haar te bezwangeren, vrijwillig of onder dwang.

Anna Paquin in Can’t be Tamed

De 22-jarige Laurie, die zich voor Halloween verkleedt in Roodkapje, maakt iedereen wijs dat ze nog maagd is. Maar in werkelijkheid is ze een echte mannenverslindster en dat mag u soms vrij letterlijk nemen.

Melinda Clarke in Return of the Living Dead III

Julie Walker is een knappe, levenslustige dame die op een minder mooie nacht verongelukt. Haar vriendje wekt haar weer tot leven: hij weet immers hoe dat moet. Maar beetje bij beetje verandert Julie in een zombie, die snakt naar een vers stuk mensenvlees.

Monica Bellucci in Dracula’s Bride

De bloedmooie actrice stapt in het huwelijksbootje met Dracula. Waardoor ze zelf in een vampier verandert. En op mannenjacht moet. En daarvoor houdt ze haar vampierenkleren niet aan.

Salma Hayek in From Dusk till Dawn

Hayek speelt Santanico Pandemonium, een danseres in de bar Titty Twister. De danseressen in de club zijn echter bloeddorstige vampiers.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur