De nieuwe film van Quentin Tarantino gaat over het moordende jaar 1969

1.960

We wisten al dat  de nieuwste van Quentin Tarantino over de moordende sekte van Charles Manson zal gaan. We zijn zeer benieuwd naar het verhaal dat hij wil vertellen over de geschifte moordenaar.

Tarantino geeft nu wat meer uitleg over zijn negende film. Het verhaal gaat niet om Manson zelf, maar om het jaar 1969. “Ik lees hier en daar dat mijn scenario draait om Charles Manson en de moorden die hij pleegde. Maar  Inglourious Basterds ging ook niet over Adolf Hitler. Hitler zelf komt in de film slechts in twee scènes  voor” liet Tarantino zich ontvallen tijdens een interview met IndieWire.

Het nieuwste project van Tarantino zal dus over 1969 gaan. We zullen bijgevolg waarschijnlijk de gruweldaden van Manson en zijn bende te zien krijgen in een breder verhaal.

In augustus van 1969 droeg sekteleider Charles Manson een aantal van zijn volgers op om mensen van een huis in de Hollywood Hills om te brengen. De Manson-family beging die zomer verschillende gruwelijke moorden, waaronder die op actrice Sharon Tate, de hoogzwangere vrouw van Roman Polanski.

 

Margot Robbie zou de rol van Sharon Tate vertolken. De kans is groot dat ook Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Samuel L. Jackson  in de voorlaatste film van Tarantino te zien zijn.

Wij kunnen al niet meer wachten.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur