De perfecte vrouw bestaat uit deze zeven nationaliteiten (foto)

3.975

Niemand is perfect. Maar als we dan toch het dichtst in de buurt willen komen van vrouwelijke perfectie, dan hebben we een combinatie van verschillende nationaliteiten nodig.

Uit een bevraging van meer dan 5 miljoen mensen ter wereld heeft overspelwebsite Victoria Milan een beeld gemaakt van hoe de perfecte vrouw eruit zou zien. Blijkt dat Miss Perfect uit zeven verschillende nationaliteiten zou bestaan, telkens nummer één van de top drie die het uiteindelijk haalde. Prachtige ogen uit Hongarije, een lief Tsjechisch gezicht, een strakke Finse kont, een weelderige Deense boezem, zachte Zwitserse handen, slanke Poolse benen en een paar volle Spaanse lippen.

Maar laat ons even dieper ingaan op elk aspect. Voor de meest sprankelende ogen moet u dus in Hongarije zijn. Maar onze Belgische vrouwen kregen een eervolle tweede plaats, net voor de Griekse omorfia. Mannen hebben het vooral voor hun lange wimpers, perfecte wenkbrauwen, en doordringende oogkleur.

Vrouwen met het mooiste gezicht komen uit Tsjechië, Zweden en Nederland. Hun hoge jukbeenderen, verfijnde kaaklijnen en symmetrische gezicht doen heren over ter wereld in een-twee-drie bezwijken. Asjemenou!

Vergeet Kim Kardashion en J.Lo. De perfecte derrières kunt u aanschouwen in Finland, Noorwegen en Roemenië, terwijl Polen, Ierland en Zuid-Afrika baas zijn in het vrouwenbenenkoninkrijk. Het schijnt dus dat veel vrouwen uit die landen beschikken over lange, slanke benen die zacht zijn en glanzen.

Komen we naadloos bij de beste borstpartij. Helaas geen Belgische vernoeming, maar ver hoeft u niet te toeren. Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland zijn de volgende reisbestemmingen voor de borstmannen onder ons.

Zijn vrouwelijke lippen uw zwakke plek? Dan blijft u beter weg uit Spanje, Italië en Frankrijk. De kans is groot dat hun volle lippen u een prematuurtje bezorgen. Als u begrijpt wat we bedoelen.

Ideaal zou zijn moesten er op dat moment troostende handen uit Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië opduiken. Naast de perfecte vorm beschikken die vrouwen over de zachtste exemplaren ter wereld.

Zo, u bent weer helemaal mee. Vakantietje boeken dan maar?

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur