De Ultimate Grill is dé natte droom van elke BBQ-liefhebber (video)

1.053

 Barbecuen is een kunst op zich. En de Amerikanen weten dit, want zij zijn namelijk zot op vlees.

Heb je de ideale balans gevonden tussen zoute, zoete, hartige en pittige smaken, dan kun je het te grillen stuk vlees, vis, groente of fruit naar een hoger niveau tillen. Maar ook het gereedschap waarmee je moet werken, speelt een grote rol. Je kippenbrochette gaar bakken boven een kampvuurtje heeft zo zijn charme, maar echt effectief is het niet.

Neen, heb je veel volk op bezoek, opteer dan voor de Louisiana Grills Champion Pellet Grill of beter bekend als de Ultimate Grill. De naam liegt er niet om, deze BBQ is gemaakt uit roestvrij staal, werkt op pellets en beschikt over maar liefst vier kookkamers. In elke kamer kan je de gewenste temperatuur constant houden dankzij de ingebouwde thermometer. Door met de ventilatiegaten te spelen, kan je de temperatuur in je BBQ goed bijsturen, die tevens in elke kookkamer digitaal wordt weergegeven.

Door de meerdere kamers kan je dus de gasten de keuze geven tussen grillen, slow cooking of roken van het vlees. Er is in totaal voor 22.000 cm2 aan bakruimte aanwezig, genoeg dus om een hongerig leger te voeden. 

Voor de slechts 1.500 euro zal niemand ooit nog eens een barbecue-uitnodiging van jou weigeren.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur