De zeven belangrijkste flirtsignalen die u moet herkennen

9.387

Niet elke man is een master in het versierspelletje. Sommigen kennen de trucs uit hun broekzak, anderen laten gouden kansen schieten omdat ze geen kennis van zaken hebben. Gelukkig dus dat datingcoach Emyli Lovz die laatste categorie te hulp komt.

Volgens Lovz krijgt u slechts één kans om een wildvreemde vrouw die interesse toont te overtuigen om een verlengstuk te breien aan uw toevallige ontmoeting. Op zo’n momenten komt het er vooral op aan om de flirtsignalen te herkennen en er op de juiste manier op in te gaan. Daarom een overzicht met de zeven voornaamste vrouwelijke flirtsignalen.

1) Ze houdt oogcontact met u

Uiteraard heeft een vrouw u al eens recht in de ogen gekeken, maar als ze blijft kijken, is het pas echt menens voor haar. Stel uzelf dan niet de vraag of ze wel geïnteresseerd is, want dat is ze sowieso. Oogcontact vasthouden is een van de meest cruciale flirtsignalen van het sterke geslacht. Het enige waar ze dan op doelt, is dat u haar benadert en tegen haar begint te praten. De grootste fout die u dan kunt maken, is wegkijken. Dan gaat ze ervan uit dat u ofwel te weinig zelfvertrouwen heeft, ofwel niet beschikbaar bent. Zodus: blijf haar in de ogen kijken en wandel naar haar toe.

2) Ze komt steeds dichterbij

In een café of nachtclub staan mensen vaak op elkaar gepropt waardoor het moeilijk is om oogcontact te zoeken. Let daarom goed op vrouwen die steeds dichterbij komen. Dat doen ze bewust en onbewust als ze in u geïnteresseerd zijn. Hap toe als u er zeker van bent dat dat het geval is. Daarmee bedoelen we niet dat u haar stante pede binnen moet draaien, maar wel dat u zichzelf voorstelt en een praatje met haar slaat.

3) Ze raakt u aan

Als een vrouw u aanraakt, wil ze u ongetwijfeld leren kennen. Vaak geeft ze u een tikje ter hoogte van uw middel terwijl u met iemand anders aan het praten bent. Of ze loopt per ongeluk tegen u aan bij het passeren. Feit is dat als ze u aanraakt, ze hoopt dat u haar ook aanraakt. Haar rug, bijvoorbeeld. En hou het deftig, want met Grab her by the pussy-Trumpiteiten komt u nergens. Hou de zenuwen onder controle, benader haar en spreek haar aan.

4) Ze gaat met haar vingers door haar haar

Als u met haar in gesprek bent en ze beweegt haar vingers door haar haar, dan is het bingo. Hoewel ze dat meestal onbewust doet, is ze u op dat moment aan het versieren. Tijd om toe te slaan dus. Duw haar tegen u aan en als ze zich op haar gemak voelt, kunt u overgaan tot het orale gedeelte. Kussen dus.

5) Ze onthoudt wat ze u verteld heeft

Versieren gebeurt lang niet alleen in het uitgaansleven, ook op de werkvloer wordt er wat afgejaagd. Alleen moeten vrouwen daar iets discreter zijn dan in het midden van de dansvloer. Als een collega keer na keer het laatste gesprek vlotjes ophaalt, is de kans groot dat u haar intrigeert. Op de werkvloer kan ze echter niet zo direct zijn als in een danstent, dus gaat ze subtieler te werk. Stel dat ze u op de man af vraagt of u een vriendin hebt, en uw antwoord is neen, dan maakt ze zich belachelijk op haar werk. Laat het gesprek dus rustig verder kabbelen en schakel een versnelling hoger op een drink met de collega’s. Daar mag er al eens wat meer gelachen worden.

6) Ze hangt voortdurend rond u

Een vrouw die de hele tijd bij u is, doet dat niet zomaar. Uw collega die tijdens de middagpauze steeds haar koffietje naast u komt drinken, wil alles over u weten. Ze voelt zich op haar gemak bij u en geniet van uw aandacht. Dat is vaak een goed teken én het kan een mooie basis vormen voor een langdurige relatie. Wees geïnteresseerd in haar. Kijk haar aan en vraag haar hoe haar dag was. Daardoor zal ze zich nog beter bij u voelen.

7) Ze vraagt voortdurend om samen iets te gaan doen

Sommige vrouwen zijn extreem rechtuit over hun gevoelens, anderen opteren voor de subtielere aanpak. Als een collega vraagt om samen iets leuks te gaan doen, dan zit daar vaak iets achter. Dan heeft ze u al op uw uiterlijk beoordeeld, houdt ze ervan om met u te praten, en wil ze een stapje verder gaan. In het beste geval eindigt die avond dan in uw master bedroom. En anders klopt u nog even op uw kin. Of op die van haar, maar dat raden we ten zeerste af.

REACTIES