Deze bodybuilder heeft als bijnaam ‘The Belgian Predator’ (foto’s)

313

U heeft predatoren die Arnold Schwarzenegger het leven zuur maken. En dan heeft u een predator waar zelfs de Oostenrijkse spierbundel even van moet slikken.

Clarence de Vis is er zo een. Hij is een van de allereerste professionele Belgische bodybuilders die ook al mocht deelnemen aan Mister Olympia. Momenteel werkt hij als personal trainer in Luxemburg. Jong of oud, klein of groot, dik of dun… iedereen spreekt hem aan in het Painworld Fitness Center en wil hem graag inhuren. Voor een miezerige vierhonderd euro per maand geeft hij u een trainingsschema op maat.

Zoals zoveel bodybuilders groeide hij ook op met slechts één idool: Arnold Schwarzenegger. “Hij is de grootvader van de bodybuilding, hij heeft de fundamenten gelegd waarop de huidige bodybuilding-sport op is gebouwd.”, aldus de Vis.

Volgens de Belgian Predator zijn de ingrediënten van succes: goed eten, trainen en voldoende rusten. Dit herhaling na herhaling. Geen nood aan illegale substanties, u kunt ook zonder zo’n spullen uw droomlichaam bereiken.

Clarence de Vis heeft nog één droom waar hij momenteel keihard aan werkt. Namelijk in de top drie geraken van Mister Olympia.

 

REACTIES